>> Έχετε κάποιο θέμα με τη συγγραφή αρχείου .tex ; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα εδώ .

>> Τα μαθήματα LaTeX άρχισαν. Μπορείτε πλέον να εγγραφείτε σε ένα από τα τρία διαθέσιμα επίπεδα χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Προσλάβετέ με

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια σε κάποιο από τα .tex αρχεία σας; Υπάρχουν κομμάτια στο κώδικά σας που νομίζετε πώς θέλετε να τα βελτιώσετε; Τότε βλέπετε τη σωστή σελίδα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Παρέχουμε δύο ειδών υπηρεσίες:
  1. Αν έχετε έτοιμο κείμενο γραμμένο σε .tex μπορούμε ( αν θέλετε ) να βελτιώσουμε την εικόνα του κειμένου με καθαρογραμμένο κώδικα καθώς και να μετατρέψουμε εικόνες σε κώδικα ώστε να είναι portable μαζί με το αρχείο. ( το πόσες εικόνες μπορούμε να κάνουμε μετατροπή σε κώδικα είναι σχετικό. ) Η ελάχιστη χρέωση για την υπηρεσία αυτή είναι 50€ .
  2. Ζητήστε μας να γράψουμε σε αρχείο .tex κάποιο δικό σας έγγραφο. Τιμές για την υπηρεσία αυτή θα βρείτε εδώ. Μη παραλλείψετε επιπλέον να επισκεφτείτε το Κέντρο Συχνών Ερωτήσεων .